[ad_1]
فیدیبو هر هفته پرفروشترین کتابهای خود را برای علاقهمندان معرفی میکند و این خود روشی برای تشویق عموم مردم به کتابخوانی است. دربارهی اهمیت و نقش کتاب، مقالههای بسیاری نوشته شده است و حرفهای زیادی گفته شده است اما باید بدانیم که ما برای فرهنگسازی در این خصوص ابتدا نیاز داریم که خود کتاب بخوانیم و سرانهی مطالعه را بالا ببریم. پس شرط لازم این است که خودمان کتابخوانی راشروع کنیم اما شرط کافی نیست.
مثلا میشود مهارتهای مطالعه را توسط افراد کتابخوان حرفهای آموزش ببینیم و یا رسانه باشیم و رسانه بودن را تبلیغ کنیم. هرکس میتواند در مورد کتابهایی که خوانده است در اینستاگرام بنویسد یا با دوستانش صحبت کند و یا حتی به چالشهای کتابخوانی بپیوندیم و با سلیقههای جمعی آشنا شویم و در نهایت اگر به هیچ کدام از روشهای گفته شده دسترسی نداشتید میتوانید هر هفته با اعلام پرفروشترین کتابهای فیدیبو همراه شوید و از این سلسله مقالات هفتگی کمک بگیرید.
مهاتما گاندی و مارتین لوترکینگ
مهاتما گاندی و مارتین لوتر کینگ: قدرت مبارزهی عاری از خشونت، نوشتهی مری الیزابت کینگ است که شهرام نقش تبریزی آن را به فارسی ترجمه کرده است و توسط نشر نی در سال ۱۳۹۴ و ۳۲۸ صفحه به بازار عرضه شده است.
کتاب در سه بخش تقسیم شده در بخش اول مبارزات گاندی توضیح داده میشود و در بخش دوم مبارزات کینگ و در بخش آخر بیشتر به سخنرانیهای این فرد با موضوع مبارزه عاری از خشونت پرداخته شده است.
در توضیح بیشتر این کتاب آمده است که: «فرهنگ صلح به هیچ وجه مترادف با فرهنگ انفعال نیست. عبارت مبارزهی عاری از خشونت و نافرمانی مدنی تداعی کنندهی نام دو رهبر تأثیرگذار در حیطهی مبارزات مردمی کشورهای دنیاست: مهاتما گاندی و مارتین لوتر کینگ. عدم خشونت، ترفندی برای حرکت است نه بهانهای برای رخوت یا فرمانبری. پایههای آن بر اندیشههای بزرگ و دستورات والای اخلاقی برای همهی مردم و در هر قدم از زندگی نهاده است: گاندی را میبینیم که به سوی دریا میرود و در سکوت مشتی نمک از آن برمیگیرد، روزا پارکس را میبینیم که بر صندلی خود در اتوبوس مونتگامری نشسته و حاضر نیست از آن برخیزد و مارتین لوتر کینگ را میبینیم که به همراه هزاران نفر دیگر سوارشدن به اتوبوس را تحریم کرده و با پای پیاده به محل کار میرود.
فرهنگ صلح، تعهدی است جدی و همیشگی به بیان صریح اعتقادات و به دوست داشتن همسایگان و سهیم ساختن آنها در ایدهآلها و آرزوها. این، درسی است که گاندی و کینگ به ما میآموزند و سرنوشت و پایان زندگی آنها نیز جز این را نمیگوید.
مری الیزابت کینگ استاد مطالعات صلح و درگیری در دانشگاه وابسته به سازمان ملل متحد برای صلح، یک دانشمند سیاسی و نویسندهی چندین نشریه است. وی فارغالتحصیل دانشگاه اوهایو وسلیان است و دکترای سیاست بینالملل را از دانشگاه آبیستوستایتث دارد. او همچنین عضو موسسهی آمریکایی روتورمر و یک محقق برجسته در مرکز دانشگاه آمریکایی برای صلح جهانی در واشنگتن D.C است. وی در سال ۲۰۰۳جایزهی بینالمللی جمالال باجاج را دریافت کرد. در سال ۲۰۰۹ جایزهی آموزش صلح الهبری به او اهدا شد.
پاکسازی ذهن
کتاب پاکسازی ذهن، نوشتهی بری داونپورت و استیو اسکات است در این کتاب با راهکارهایی آشنا میشویم که به ما در مدیریت افکار و نظم بخشیدن به ذهن کمک میکند. در واقع عادتها، فعالیتها و ذهنیتهایی را به ما یاد میدهد که میتوانیم از آنها برای پاکسازی و بهم ریختگی ذهنیمان استفاده کنیم؛ این کتاب، پر از تمرینهایی است که میتوانند تاثیری سریع و مثبت روی ذهنیتتان داشته باشند.
داونپورت، یکی از نویسندگان این کتاب خانمی خانهدار و مادری موفق است. او سه فرزند دارد و یک مربی انگیزشی است و صحبتهای خود را از طریق وبلاگش با مخاطبان خود در میان میگذارد. او بهخوبی نشان داده است که مدیریت خوبی بر زندگی شخصی خودش دارد.
اما نویسندهی دیگر کتاب، استیو اسکات است. او متولد نیوجرسی آمریکا است که تحصیلاتش را در رشتهی روانشناسی به پایان رسانده و کتابهای زیادی در این حوزه نوشته است. او همچنین پادکستهای انگیزشی تولید میکند. در این پادکستها، به مخاطبانش میگوید عادتهای جدید و کوچک ایجاد و کمکم زندگی را بهتر و زیباتر کنید.
بخشهایی از کتاب را میخوانیم:
ما به اشتباه تصور میکنیم که باید بیشتر و با جدیت فکر کنیم و دلیل ناراحتی یا نارضایتیمان را گیر بیاوریم و کشف کنیم. سعی میکنیم وسایل، افراد و تجربههایی را شناسایی کنیم که احتمالا نمیگذارند ما به آرزوهایمان برسیم و باعث ناراحتیمان شدهاند. هرچه بیشتر در نارضایتیهایمان عمیقتر شویم، غمگینتر میشویم. وقتی به آینده فکر میکنیم یا در گذشته دنبال جواب سؤالهایمان میگردیم، افکارمان به ما احساس بیقراری، تهیبودن و اضطراب میدهند.
چهار اثر فلورانس اسکاول شین
کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین یکی از مشهورترین کتابهایی است که توسط نویسندهی آمریکایی نوشته شده و توسط مترجمهای ایرانی ترجمه شده و از چاپ شصتم فراتر رفته است. این کتاب یکی از منبعهای مهم و عالی برای الگو گرفتن افراد برای شروعی جدید است.
فلورانس اسکاول شین، متولد ۲۴ سپتامبر ۱۸۱۷و درگذشتهی ۱۷ اکتبر ۱۹۴۰، زنی هنرمند و سخنور در آمریکا بود که در تصویرگری برای کتاب مهارت زیادی داشت. او پس از پیوستن به فرقهی تفکر نو در میانههای عمر ، تغییرات عمیقی در تفکراتش ایجاد شد و سالها در نقش مبلغ و سخنگوی فرقه، کتابهای بسیاری نوشت و در اجتماعات زیادی سخنرانی کرد. مدتی هم به تدریس الهیات در نیویورک مشغول بود. تلاش برای تبیین عقاید فرقه تفکر نو، موجب شد تا نامش بر سر زبانها بیفتد و کتابهایش به ویژه پس از مرگ، از محبوبیت زیادی در بین خوانندگان برخوردار شوند.
در بخشهایی از کتاب میخوانیم:
زندگی، یک بازی است؛ بیشتر مردم زندگی را پیکار میانگارند. اما زندگی پیکار نیست، بازی است. زندگی، بازی بزرگ داد و ستد است. زیرا آنچه آدمی بکارد همان را درو خواهد کرد. یعنی هر آنچه از آدمی در سخن یا عمل آشکار شود یا بروز کند به خود او باز خواهد گشت؛ و هر چه بدهد بازخواهد گرفت. اگر نفرت بورزد، نفرت به او باز خواهد آمد. و اگر عشق ببخشد، عشق خواهد ستاند. اگر انتقاد کند، از او انتقاد خواهد شد. اگر دروغ بگوید به او دروغ خواهند گفت. و اگر تقلب کند به او حقه خواهند زد. همچنین به ما آموختهاند که قوهی تخیل در بازی زندگی نقشی عمده دارد.
ثروتمندترین مرد بابل
کتاب ثروتمندترین مرد بابل، اثر جورج سیموئل کلاسون است که در خصوص برنامهریزی اقتصادی و رسیدن به موفقیت مالی در آن سخن میگوید. پس اگر میخواهید با بیپولی خداحافظی کنید این اثر جذاب را از دست ندهید.
این کتاب، در قالب داستانهای واقعی نوشته شده که هم از لحاظ ادبی و هم به لحاظ راهنماییهای مالی و اقتصادی جالب توجه میباشد. در همهی این داستانها علل مشکلات مالی بررسـی شده و راهکارهای عملی جالبی برای رفع آن پیشنهاد شده است.
جورج سیموئل کلاسون، نویسنده و ناشری آمریکایی بود. او ۷ نوامبر ۱۸۷۴ در شهر لوئیزیانا، میزوری به دنیا آمد و در دانشگاه نبراسکا در رشتهی مهندسی تحصیل کرد. جورج اولین شرکت خود را در زمینهی نقشهکشی تأسیس کرد. این شرکت به موفقیتهای بزرگی در زمان خودش رسید اما در رکود بزرگ آمریکا از دست رفت. شرکت بعدی او شرکت انتشاراتی کلاسون بود که نخستین ناشر نقشه راهها در آمریکا بود. جورج جزواتی دربارهی راههای رسیدن به ثروت و افزایش آن منتشر کرد که به سرعت با استقبال بانکها و بیمهها همراه شد و آنها در تعداد زیاد آن را تکثیر کرده و به کارمندانشان دادند. کمکم شهرت این جزوهها به حدی رسید که همه مردم دربارهی آن شنیده بودند. جورج جزوات را باهم ادغام کرد و کتاب ثروتمندترین مرد بابل را منتشر کرد. این کتاب تبدیل به یکی از مهمترین کتابهای موفقیت دنیا شد؛ کتابی که الهامبخش افراد بزرگی مانند رابرت کیوساکی هم هست.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
جوانان تجربهای ندارند از اینرو، نمیتوانند درک کنند که قرض بیثمر مثل چاه عمیقی فرد را به سرعت به پایین میکشد و برای مدتی فرد بیهوده دست و پا میزند. افسوس و پشیمانی جلوی روشنایی خورشید را میگیرد و روز را چون شب، تیره و تار میکند و شبهای آن غمانگیز و اندوهبار است؛ اما من با قرض کردن طلا مخالفتی ندارم. من این کار را تشویق میکنم. فقط توصیهام این است که برای یک هدف معقول قرض گرفته شود. من اولین موفقیت واقعی خودم را به عنوان یک تاجر با طلای قرض شده کسب کردم؛ اما وامدهنده در یک چنین موردی چه باید بکند؟ جوانی که کاملا ناامید است و کاری انجام نمیدهد. او مایوس است و هیچ تلاشی برای بازگرداندن وام انجام نمیدهد. قلبم گواهی میدهد که عاقبت پدر این جوان از زمین و گلهی خود محروم میشود.
والدین سمی
کتاب والدین سمی نوشتهی سوزان فوروارد است. این کتاب روشهای کاربردی برای مقابله با رفتارهای مضر والدین و چگونگی حل مشکلات رفتاری آنها را به خواننده معرفی میکند.
برای همهی ما پیش آمده است که از دست والدین خود عصبانی شویم و احساس کنیم حق انتخاب نداریم و یا حتی هرقدر بزرگتر هم شویم باز انگار ما را نادیده میگیرند. اینگونه احساسها در بین بزرگسالان بسیار رایج هستند و در اثرات مخرب والدین سمی ریشه دارند. اگر شما هم احساس میکنید که فرزند والدینی سمی هستید، این کتاب انتخاب درستی است برای مطالعه شما. هدف این کتاب التیام بخشیدن به زخمهایی است که والدین سمی به وجود آوردهاند. برای داشتن زندگی بهتر و همچنین تبدیل شدن به والدی بهتر در آینده.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
کتاب والدین سمی برای کمک به افرادی است که بر اثر همزیستی با والد یا والدینی سمی دچار آسیبهای روحی روانی، بحران هویتی، گمگشتگی عاطفی، نارضایتی از زندگی، اشتباهاتی فاحش و شکستهای پیدرپی در زندگی شدهاند و اعتماد به نفس خود را از دست دادهاند. همچنین، کتاب والدین سمی، راهنمایی برای پدران و مادرانی است که ناخودآگاه و بیآنکه متوجه باشند، به سلامت فرزندانشان آسیب میرسانند.
شما چه والدی سمی باشید و چه فرزند چنین والدی، یا حتی هیچ یک از این دو، مطالب این کتاب دانستههای زیادی را در جهت فرهنگسازی و ارتقای دانش فرزند پروری به شما منتقل خواهد کرد.
چگونه کمالگرا نباشیم؟
کتاب چگونه کمالگرا نباشیم اثری از استفان گایز، نویسندهی کتاب پرفروشِ عادتهای اتمی یا همان خرده عادتها است. اولین کتاب او یعنی خرده عادتها، با فروش سیصد هزار نسخه و ترجمه به ۱۷ زبان زندهی دنیا، در لیست پرفروشترین کتابها قرار گرفته است؛ و چگونه کمالگرا نباشیم؟ همچنان در صدر پرمخاطبترین کتابهای روانشناسی در سرتاسر دنیا قرار دارد.
استفان گایز در این کتاب بر خلاف روشهای انگیزشی و کوتاه مدتی که همیشه شنیدهایم، عمل را مبنای رشد و حرکت به جلو میداند و نه صرفا احساس و انگیزه را. خرده عادتها همان راهکاری است که برای مقابله با کمالگرایی به کار میگیریم او در این کتاب از مسیری گفته که خودش برای غلبه بر کمالگرایی طی کرده. قصه از آنجایی شروع شد که استفان در رسیدن به هدف اصلی خود که انجام ۵۰ حرکت شنا روی زمین بود، شکست خورد و برای غلبه بر این شکست تصمیم گرفت به جای انتخاب یک هدف خیلی بزرگ آن را به اهداف کوچکتر تقسیم کند تا بتواند به موفقیت برسد.
او در این کتاب تلاش میکند تا مخاطبان خود را متقاعد کند که معمولی بودن خیلی بهتر از در حد کمال بودن هست و همین یک رویکرد میتواند باعث دستیابی به موفقیتهای بزرگ در زندگی شود.
در بخشهایی از کتاب چگونه کمالگرا نباشیم، میخوانیم:
ناامنی و خودکمبینی شما را نسبت به اشتباهاتتان فوقالعاده حساس میکند. این فکر که اگر حواست را جمع کنی، اشتباه نمیکنی حس امنیت غلطی را به شما القا میکند. تنها حس امنیت واقعی زمانی به سراغتان میآید که خود را همانطور که در واقعیت هستید شناخته و بپذیرید.
پیگیر اخبار نباشید
پیگیر اخبار نباشید، آخرین کتاب رولف دوبلی است که در ایران با ترجمهی عادل فردوسیپور، بهزاد توکلی و علی شهروز و توسط نشر چشمه به چاپ رسیده است. این کتاب همانطور که از نامش پیدا است در پی کاهش مرور اخبار با ارائه تکنیکهایی کاربردی است تا به شما کمک کند تا روزگار خود را بهتر و با کیفیت بالاتری بگذرانید.
رولف دوبلی، متولد ۱۵ جولای سال ۱۹۶۶ شهر لوزان سوئیس، او یک نویسنده و تاجر سوئیسی است که با نوشتن کتاب پرفروش، هنر شفاف اندیشیدن در سال ۲۰۱۱، به شهرت جهانی رسید. دوبلی فارغالتحصیل امبیای و دکتری فلسفهی اقتصاد از دانشگاه سنت گالن سوئیس است. بین سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ او در یک برنامهی تلویریونی سوئیسی مجریگری کرده و همچنین در یک روزنامهی سوئیسی بهطور هفتگی مطالبی دربارهی هنر شفاف اندیشیدن مینوشت.
دوبلی، در سال ۲۰۱۱ از getAbstract استعفا داد تا بتواند زمان بیشتری را صرف نوشتن کتابش کند. رولف دوبلی در آخرین کتابش به مانند دیگر آثارش در پی راهی برای رسیدن به زندگی شاد و آرام است. او با بررسی این موضوع به عوامل تخریب کنندهای میپردازد که ما را از مسیر موفقیت دور میکند و مانعی برای رسیدن افراد به زندگی هدفمند است.
در بخشی از کتاب پیگیر اخبار نباشید میخوانیم:
در واقع کتابی که اکنون در دستان خود دارید به اخبار و نقشی که در زندگی افراد میگذارد، پرداخته و شامل دلایلی برای عدم توجه به اخبار، تحقیقاتی در مورد تأثیر خواندن اخبار و نکاتی در مورد چگونگی از بین بردن این عادت است. در دنیای امروز اخبار از یک نوع سرگرمی بیخطر به یک سلاح کشتار جمعی مبدل شده که به طور مستقیم بر روی سلامت روان انسانها تأثیر میگذارد. حال رولف دوبلی قصد دارد تا شما را از شر این سلاح خطرناک راحت کند.
اخبار بر روی زندگی و آرامش روانی افراد تأثیری شگرف دارد به طوری که میتواند زندگی آنها را مختل ساخته و از لحاظ روانی بر روی افراد تأثیری منفی بگذارد. در حال حاضر اعتیاد به دنبال کردن اخبار آنچنان فراگیر شده که رهایی از آن چندان کار آسانی نیست.
هنر شفاف اندیشیدن
هنر شفاف اندیشیدن؛ اثر رولف دوبلی پس از انتشار در سال ۲۰۱۳ به سرعت در صدر لیست کتابهای پرفروش آلمان قرار گرفت و به چندین زبان زندهی دنیا ترجمه شد. نام این کتاب در لیست پرفروشهای صوتی فیدیبو با صدای عادل فردوسیپور به چشم میخورد.
این کتاب راه و روش صحیح اندیشیدن و تصمیمگیری را به ما خواهد آموخت. آیا تا به حال شده دربارهی موضوعی مهم، تصمیمی اشتباه بگیرید یا بخواهید در تصمیمات روزمرهی خود بهتر و هوشمندانهتر عمل کنید؟ در هر دو صورت کتاب هنر شفاف اندیشیدن به شما کمک شایانی خواهد کرد.
رولف دوبلی، متولد سال ۱۹۶۶ است. او نویسنده، رماننویس و کارآفرین سویسی و فارغالتحصیل مدیریت کسبوکار (MBA) و دکترای فلسفهی اقتصاد از دانشگاه سنتگالن سویس است.
این کتاب در سال ۱۳۹۴ توسط عادل فردوسیپور و همچنین بهزاد توکلی و علی شهروزی (دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف) ترجمه شد و نشر چشمه آن را در ۳۲۵ صفحه منتشر کرد.
اثر مرکب
کتاب اثر مرکب، نوشتهی دارن هاردی در سال ۲۰۱۰ نوشته شد. این کتاب یکی از پرفروشترینهای نیویورک تایمز شناخته شده است.
در این کتاب یاد میگیریم که با یک گام ساده در هر تلاش، موفقیت خود را چندین برابر کنیم. در واقع هستهی اصلی کتاب قوانینی است که باعث موفقیت میشوند. اثر مرکب شامل مهمترین چیزهایی است که هر کسی که میخواهد موفق شود باید بداند و تا میتواند تمرین کند و استاد شود، تا بتواند به موفقیتهای فوقالعاده دست پیدا کند.
به زبان ساده اثر مرکب اصل به دست آوردن پاداشهای بزرگ از طریق مجموعهای از انتخابهای کوچک و هوشمندانه است، گامهایی کوچک و به ظاهر ناچیز که در طول زمان انجام میشوند و یک تفاوت بنیادین ایجاد میکنند.
دارن هاردی در سال ۱۹۷۱ در کالیفرنیا به دنیا آمد. زمانی که ۱۸ساله بود اولین کسب و کار خود را راهاندازی کرد و به گفتهی خودش زمانی که ۲۰ سال بیشتر نداشت، سرمایهاش نسبت به تمام همسن و سالهایش بیشتر بود. در سال ۲۰۰۷ مجله بینظیر و پرطرفدار «Success» به معنای موفقیت را راهاندازی کرد و تاکنون کتابهای مختلفی در حوزهی رشد و توسعه فردی و موفقیت نوشته است.
The post پرفروشهای فیدیبو؛ از مبارزات مهاتما گاندی تا نوع برخورد با والدین سمّی appeared first on دیجیکالا مگ.
[ad_2]
لینک منبع بالا ⇑