چگونه همبرگر کلاسیک درست کنیم؟


دیجی‌کالا مگ – منبع جامع اخبار و مقالات تخصصی در حوزه‌ی تکنولوژی، بازی‌های کامپیوتری، فرهنگ‌ و هنر، سلامت و زیبایی و سبک زندگی

داستان هر همبرگر خوب از یک قصابی خوب شروع می‌شود. وقتی گوشت همبرگر به درستی انتخاب شود، نیاز به ادویه خاصی برای مزه‌دار کردن آن نخواهید داشت و فقط کمی نمک و فلفل و شاید پودر سیر کافیست تا یک همبرگر خوشمزه داشته باشید. خوشمزه‌ترین همبرگرها معمولا آن‌هایی هستند که ساده‌ترند. با چند ورق پنیر آب شده و کمی سبزیجات در کنار یک گوشت باکیفیت می‌توانید یک برگر سالم و خوشمزه در خانه تهیه کنید و بعد از این دیگر به سراغ رستوران‌های فست فودی نروید. در این مقاله طرز تهیه همبرگر در خانه را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه همبرگر

مواد لازم برای همبرگر

  • گوشت گوساله چرخ شده کم‌چرب: ۳۰۰ گرم
  • نان همبرگر: ۲ عدد
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • پنیر گودا یا پنیر چدار: ۴ ورق
  • پیاز: ۱ عدد کوچک
  • خیارشور
  • گوجه فرنگی
  • کاهو
  • پودر سوخاری: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر پیاز: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر سیر: ۱ قشق چای خوری
  • سس کچاپ و سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر

مواد لازم برای تهیه همبرگر

۱.

برای شروع گوشت را در یک کاسه قرار دهید و آرد سوخاری، پودر پیاز، پودر سیر، سس خردل، سس کچاپ، نمک، فلفل و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. مواد را با استفاده از قاشق با هم مخلوط کنید. دقت کنید که گوشت همبرگر نیازی به ورز دادن ندارد و مواد فقط باید با یکدیگر مخلوط شوند.

همبرگر ذغالی

۲.

این میزان گوشت برای ۲ نفر کافیست. پس از مخلوط شدن با ادویه‌جات آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و مانند عکس به آن فرم شکل دهید. برای این کار می‌توانید از گردی پشت بشقاب استفاده کنید تا گوشت‌ها هم اندازه و یک شکل شوند. زیر همبرگرها یک برگ کاغذ روغنی قرار دهید و با انگشت وسط آن‌ها را کمی گود کنید تا هنگام پخت فرم خود را از دست ندهد. سپس همبرگرها را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت استراحت کند.

همبرگر گیاهی

۳.

در این فاصله پیاز را به صورت خلال خرد کنید و درون یک تابه دردار با استفاده از یک قاشق روغن تفت دهید. حرارت شعله گاز را تا جای ممکن کم کنید و درب آن را بسته نگه دارید و اما فراموش نکنید که باید مدام آن‌ها را هم بزنید تا خوب کاراملی شوند.

همبرگر با سویا

۴.

پس از آماده شدن پیاز کاراملی، آن‌ها را از روغن خارج کنید. دقت کنید که پیازها زیاد سرخ نشوند و بافت‌شان نرم باقی بماند. همبرگر با پیاز داغ اصلا خوشمزه نمی‌شود.

همبرگر مک دونالد

۵.

وقتی برگرها خوب استراحت کردند، آن‌ها را از یخچال خارج کنید و در تابه گریل یا یک تابه نچسب که از قبل داغ کردید، با کمی روغن سرخ کنید. دقت کنید که حرارت شعله باید روی متوسط باشد و برگرها زیاد سرخ نشوند. هر طرف برگرها باید ۴ دقیقه سرخ شود تا داخل گوشت پخته و آبدار شود. حرارت کم باعث خشک شدن گوشت و حرارت زیاد باعث مغزپخت نشدن آن می‌شود.

۶.

وقتی یک طرف برگر ها آماده شد آن‌ها را برگردانید و روی آن ها ۱ یا ۲ عدد پنیر ورقه‌ای چدار یا گودا قرار دهید. برای تهیه همبرگر کلاسیک همیشه از پنیر گودا یا چدار استفاده می‌شود، اما شما می‌توانید از پنیر بلوچیز، پنیر بوترکنیزه، یا پنیر فرانسوی بری هم استفاده کنید.

همبرگر خانگی با گوشت

۷.

نان‌های همبرگری را به ۲ نیم برش دهید و قسمت داخلی آن‌ها را کمی کره بمالید. سپس تابه را بدون روغن داغ کنید و نان‌ها را در آن بچینید تا سطح داخلی آن‌ها گریل شود. اگر برگر را داخل نان سرد قرار دهید، باعث سرد شدن گوشت می‌شود. با توجه به این که کاهو، گوجه فرنگی و خیار شور هم سرد هستند، بهتر است حتما نان برگر را گریل کنید و همبرگر را داغ سرو کنید.

 

 

 

 

 

 

The post چگونه همبرگر کلاسیک درست کنیم؟ appeared first on دیجی‌کالا مگ.


لینک منبع بالا ⇑

No votes yet.
Please wait...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *