13 نوع خربزه و حقایقی جالب درباره‌ی آن‌ها

ملون از سهند بابالی در Unsplash

26 حقیقت در مورد خربزه

آفریقا اعتقاد بر این است که این قاره محل پیدایش هندوانه در بیش از 4000 سال پیش است. 

خربزه تلخ. میوه ای منحصر به فرد بومی هند. خربزه تلخ شبیه خیار سیخ دار است و در هندی به کارلا معروف است. این به طور گسترده در بازارهای آسیایی موجود است و معمولاً در غذاهای خوش طعم با پیاز، سیر، زنجبیل و ادویه ها تهیه می شود. کارلا به دلیل فواید سلامتی آن مورد تحسین قرار می گیرد و به ویژه برای درمان دیابت مفید است. کاملا تلخ است و باید برای مدت طولانی پخته شود.

خربزه تلخ

آی استوک

کوکومیس ملو . این نام علمی طالبی است. آنها دو گونه متمایز از طالبی هستند: طالبی آمریکای شمالی و طالبی اروپایی. 

دودیم. اصطلاحی که به گروهی از خربزه ها اطلاق می شود که بسیار معطر و غیرقابل خوردن هستند. خربزه دودیم بسیار زیبا است به طوری که عمدتا به عنوان میوه زینتی استفاده می شود. 

تصویر دودیم ملون

Houtte,-L.-van,-Flore-des-serres-et-des-jardin-de-l’Europe

اروپا . خربزه ها در اواخر قرن پانزدهم در سفره های اروپایی ظاهر شدند. مورخان معتقدند که آنها از طریق ایتالیا معرفی شده و از آنجا به اروپای غربی گسترش یافته اند.

انجماد. به دلیل محتوای آب زیاد، فریز کردن خربزه توصیه نمی شود، زیرا با آب شدن بافت خود را از دست می دهند. طبیعتاً یک استثنا از این قاعده وجود دارد: قطعات خربزه منجمد یک افزودنی عالی به اسموتی ها است!

خانواده کدو. خربزه بخشی از خانواده کدو است که شامل کدو و خیار نیز می شود. کدوها روی انگورها رشد می کنند و باید با ساقه ها یا داربست نگهداری شوند. 

مزرعه خربزه

آی استوک

عسلک. انواع خربزه با نمای بیرونی زرد کرمی که فضای داخلی سبز روشن را پنهان می کند. عسلک ها شیرین و آبدار هستند. مصریان باستان آن را میوه‌ای مقدس می‌دانستند که فقط برای نخبه‌ترین افراد محفوظ است.

خربزه عسلک

آی استوک

ایتالیا منشا طالبی ها در اروپا را می توان به شهر Cantalupo ایتالیا جستجو کرد. افسانه ها حاکی از آن است که بذر طالبی در قرن هفدهم از ارمنستان وارد شد و در شهری واقع در نزدیکی رم کاشته شد.

طالبی خربزه

آی استوک

ژاپن. این کشور آسیایی گران ترین خربزه های جهان را در خود جای داده است. خربزه یورابی کینگ در شهر یورابی در جزیره هوکایدو کشت می شود. خربزه ها در خاکستر آتشفشانی رشد می کنند، با دست برداشت می شوند و به دلیل شیرینی شان ارزشمند هستند. یک خربزه می تواند تا 10000 دلار قیمت داشته باشد. 

کاوون . لغت ترکی خربزه کاوون است که از کلمه باستانی کاگون گرفته شده است.

لیکوپن. یک آنتی اکسیدان قوی که مسئول رنگ صورتی روشن هندوانه است. مطالعات نشان می دهد لیکوپن دارای خواص ضد سرطانی است و می تواند از سلامت قلب محافظت کند. لیکوپن همچنین در گوجه فرنگی، گواوا و گریپ فروت صورتی وجود دارد.

خربزه مشک. برگرفته از واژه فارسی عطر و واژه فرانسوی خربزه. خربزه به گونه‌ای از خربزه‌ها اطلاق می‌شود که شامل خربزه، خربزه، طالبی، کازابا و خربزه ایرانی است.

Noir Des Carmes. یک خربزه میراث فرانسوی که به دلیل پوست بسیار تیره اش به سیاه سنگ نیز معروف است. این گیاه به خانواده طالبی تعلق دارد و توسط راهبان کارملیت پرورش داده شده است. یافتن آن بسیار سخت است، زیرا باید ظرف دو روز پس از برداشت مصرف شود.

خربزه طالبی: راهنمای این میوه تابستانی مرطوب کننده

مقاله

خربزه طالبی: راهنمای این میوه تابستانی مرطوب کنندهطالبی های طراوت آور، آبرسان و شیرین یک راه خوشمزه برای تقویت سیستم ایمنی شما هستند. دستور العمل های زیبا و در عین حال آسان را کشف کنید تا به شما کمک کند از مزایای آن بهره مند شوید.

ادامه مطلب

غذاهای عثمانی. خربزه شکم پر یکی از غذاهای ارزشمند امپراتوری عثمانی بود. این غذای لذیذ دارای یک خربزه پر شده با انواع گوشت، میوه و/یا برنج است. خربزه بهینه برای این تهیه خربزه کوچک، گرد و به اندازه یک گریپ فروت است. 

خربزه ایرانی . خربزه ای بزرگ و مستطیل شکل شبیه طالبی. خربزه ایرانی دارای پوست سبز و گوشت نارنجی روشن است. آنها از ژوئیه تا اواخر اکتبر در فصل هستند.

خربزه جیبی ملکه آن. گونه ای از خربزه که در جنوب آمریکا رایج شد. این خربزه کوچک به معنای واقعی کلمه داخل یک جیب جا می شود و دارای نوارهای زرد و نارنجی دوست داشتنی است. از زمان ویکتوریا وجود داشته است و به خاطر شیرینی آن بسیار ارزشمند بود.

تبرید. هنگامی که خربزه بریده شد، کلید نگهداری آنها در یخچال قرار دارد. خربزه ها را باید پوست گرفته، به شکل دلخواه برش دهید و در ظرف در بسته نگهداری کنید. آنها را می توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد. با این حال، خربزه های برش نخورده را باید در دمای اتاق نگهداری کرد تا شیرینی آن حفظ شود.

دانه. دانه های خربزه در هند به ماگاز معروف هستند. مگاز یک غذای سالم در نظر گرفته می شود و یک افزودنی محبوب به دستور العمل های مختلف از جمله پنجیری ، یک غذای مقوی از آجیل و دانه ها است که به مدت شش هفته پس از زایمان به مادران تازه وارد داده می شود.

دانه های خربزه

آی استوک

تاکوینوم سانیتاتیس. اولین طرح رنگی هندوانه در این نسخه خطی پزشکی قرون وسطایی ظاهر شد. 

Tacuinum Sanitatis تصویر قرون وسطایی قدیمی

گتی ایماژ

ازبکستان _ خانه خربزه معروف خوارزم از قرن سیزدهم. در آن زمان این منطقه به نام های خرم و فرغانه شناخته می شد. خربزه های خوارزم در جاهای دوری چون چین و هند بسیار مورد طمع بودند. کشاورزان محلی برش های خربزه را زیر آفتاب تابستان خشک می کردند تا برای صادرات آماده شوند. خربزه خشک هنوز به طور گسترده در هند استفاده می شود.

ویتامین ها آیا می دانستید همه انواع خربزه سرشار از ویتامین A و C هستند؟ خربزه همچنین سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، کلسیم و منیزیم است. یک فنجان (177 گرم) طالبی حاوی 108 درصد از ارزش روزانه توصیه شده ویتامین C است.

خربزه زمستانی. این نوع خربزه که به نام کدو خاکستری یا کدو مومی نیز شناخته می شود، در سراسر هند و چین محبوب است. دارای پوست سبز کم رنگ و طعم ملایمی است. ماندگاری طولانی آن باعث می شود در ماه های زمستان به راحتی در دسترس باشد.

شیگوا _ هندوانه در چین با نام xigua (تلفظ آن she-gwah) شناخته می شود. این کلمه چینی ماندارین به هندوانه هایی اطلاق می شود که کوچکتر و گردتر از هندوانه های رایج در ایالات متحده هستند.  

زرشکی زرد. انواع هندوانه ها برای داشتن فضای داخلی زرد و طعمی شبیه به عسل پرورش داده می شوند. افزودنی خوبی به سالادهای میوه ای لذیذ یا سالادهای خربزه می دهد.

خربزه زوکا. یک کدو غول پیکر که گمان می رود منشا آن سیسیل باشد. خربزه زوکا آنقدر بزرگ است که می تواند تا 100 پوند وزن داشته باشد. با آن مانند یک سبزی رفتار می شود و به همان روش کدو سبز یا کدو تنبل تهیه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *